Ga direct naar de inhoud.

entrepotdok amsterdam

In een smalle lange pijpenla op de begane grond van een pakhuis, was grote behoefte aan bergruimte en licht. Een brede taatsdeur met ramen in het midden biedt de mogelijkheid de wand weg te draaien voor doorzicht van voor- tot achtergevel. Alles is hier gericht op opruimen en wegwerken. In het blok met douche, toilet en wasmachine zijn ook de boekenkast en het tv-meubel opgenomen. Garderobe, werkplek en opberghok zitten ingenieus verwerkt in drie grote houten rolkasten die via een rails tevoorschijn getrokken kunnen worden. 

In this narrow, deep, ground-floor apartment of a warehouse, ample light and storage space were the biggest problems. A wide, pivoted door with windows in the middle allows the wall to be pushed aside for a full front-to-back view. Everything here is geared towards creating order and storage. The bookcase and TV-cabinet are built into the same unit as the shower, toilet and washing machine. The wardrobe, office and store room meanwhile, are ingeniously incorporated into three large, wooden cabinets and can be rolled out when required. 

branko vlamings en anne van abkoude 
bas van vlaenderen 
fotografie: roos aldershoff 


herenhuis 1890

amsterdam

villa

amstelveen

pakhuis

amsterdam

woning

haarlem

keuken

den haag

entrepotdok

amsterdam